Business coaching

BUSINESS COACHING

NONONS Business coaches hebben allemaal ervaring met het opzetten en draaien van een eigen bedrijf. Een NONONS business coach fungeert als klankbord en sparringpartner en zorgt ervoor dat je je focus behoudt. En een business coach helpt je meer aan je business te werken in plaats van IN je business.

Wat gaan we doen?

Een Business coach is er voor de volgende vragen:

  • Hoe kan ik mijn zakelijke doelstellingen helder (her)formuleren?
  • Hoe kan ik succesvol mijn eigen bedrijf opstarten?
  • Ik ben op zoek naar een sparringspartner om knopen door te hakken?
  • Hoe zet ik een SMART plan van aanpak op?
  • Ik wil een eigen bedrijf starten, maar heb ook nog een baan, hoe pak ik dit het beste aan?
  • Ben je op zoek naar persoonlijke en zakelijke groei?
  • Heb je het idee dat er meer in zit dan er nu uitkomt?
  • Hoe verhoog ik mijn omzet?

Wat levert (online) business coaching je op?

Business coaches fungeren als sparringpartners voor ondernemers en zzp’ers bij de complexe vraagstukken. Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en brandt jezelf op. Business coaches laten jou zien hoe jijzelf en jouw onderneming sneller en effectiever kunnen groeien naar het volgende niveau dan dat je dat op eigen kracht zou kunnen.

Vind een business coach die bij je past.

Yvette
Yvette neemt voorlopig geen nieuwe coachtrajecten aan
Marloes
Marloes neemt voorlopig geen nieuwe coachtrajecten aan.