Executive coaching Esther executive coach
Executive coaching Esther executive coach

Esther

Als coach ben ik warm, begripvol en to-the-point. Ik help bij het structureren van gedachten en gevoelens, kom makkelijk tot de kern, daag uit tot zelfreflectie en ben niet bang om een spiegel voor te houden waar nodig. Mijn enthousiasme stimuleert mensen om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.

Dit is Esther

Sensitief, anaytisch en doelgericht. Begripvol en confronterend tegelijk.

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Als coach is er voor mij niets leuker dan het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Op het moment dat ik mensen zie vastlopen of afstompen gaan mijn handen jeuken. Ervoor zorgen dat mensen goed in hun vel zitten en hun volledige potentieel benutten, dat is mijn drijfveer. Dat kan heel direct via individuele coaching of indirect door managers vaardiger te maken op het terrein van coachend leidinggeven. In mijn gesprekken vaar ik op mijn sensitiviteit, erkende coachingsmethoden en mijn eigen ervaring als leidinggevende.  

 

Veelvoorkomende thema’s in mijn praktijk: meer regie en plezier in het (werkende) leven, managen van teams en omgaan met lastige medewerkers, tactisch communiceren en beter samenwerken, overtuigingskracht en vergroten zichtbaarheid, betere werk/privébalans.  

Schoterveenstraat 3
2023 WN Haarlem
Nonons
Linnaeushof 6-1
1098 KH Amsterdam
Deze coach komende 22 mei 2022 periode niet beschikbaar.