Over

OVER

Nononscoach.nl is een landelijk coachplatform met coaches die door NONONS zijn opgeleid. We geloven namelijk dat de NONONS Coach niet zomaar een coach is.
NONONS coaches zijn sprankelende, leuke en kwalitatief goede coaches met een no-nonsense, resultaatgerichte manier van coachen.

Wie zijn NONONS coaches?

Er is tegenwoordig een wildgroei aan coaches. Vind dan maar eens een geschikte coach voor jezelf of je medewerkers. Dit platform is daarom een uitkomst. Op nononscoach.nl staan coaches waarvan wij uit ervaring weten dat ze steengoed zijn en dat ze een no-nonsense, resultaatgerichte manier van werken hebben. Een NONONS coach is dus niet zomaar een coach.

Een NONONS coach is altijd opgeleid bij NONONS en heeft ruime ervaring in het coachen. Wij kunnen daarom garanderen dat elk van de coaches op dit platform kwalitatief goede coaches zijn omdat we ze persoonlijk kennen door de opleidingen die ze bij ons hebben gevolgd.

Onze coaches werken dus allemaal met praktische, heldere methodieken en zijn gewend om te gaan met uiteenlopende coachvragen. NONONS coaches coachen ook online. Iedere coach is natuurlijk uniek, maar NONONS coaches zijn allemaal zowel warm en begripvol als scherp en prikkelend.

Ben je coach en lijkt je het wel wat om NONONS coach te worden? Bekijk onze opleidingen. Sinds kort hebben we ook de relatiecoach opleiding in ons aanbod.