Yvette

Als coach ben ik betrokken, oprecht en to-the-point. Stimulerend en motiverend waar mogelijk, confronterend waar nodig. Niets zo leuk als bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van een ander en niets zo fascinerend als de mens!

Dit is Yvette

Warm, betrokken, oprecht, enthousiast, to-the-point, doelgericht

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Yvette werkt al geruime tijd als opleider, trainer en coach voor zeer diverse en uiteenlopende doelgroepen. Ze heeft goed zicht op de vele dynamieken op de werkvloer die van invloed zijn op hoe je als medewerker en/of manager je werk uitvoert. Ze vindt het steeds opnieuw boeiend om samen met de coachee uit te zoeken welke werkwijze het meeste oplevert en zorgt ervoor dat je (weer) plezier krijgt in wat je doet.

Yvette gelooft in de kracht van ieder mens om het beste uit zichzelf te halen. Soms ben je het even kwijt en heb je een zetje nodig om weer opnieuw in je kracht te staan. Daar helpt Yvette je graag bij. Niet alleen als het gaat om werksituaties, maar ook als het privé tegenzit.

Haar enthousiasme, natuurlijke rust en oprechte betrokkenheid geven alle ruimte om de nodige stappen te zetten en daarmee je doel te bereiken.

NONONS
Linnaeushof 6-1hoog
1098 KH AMSTERDAM