business coach executive coach Amsterdam businesscoaching
business coach executive coach Amsterdam businesscoaching

Anneke

Ik daag je uit om je eigen pad te volgen, om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te gaan staan voor wie je bent.’ – There is no reason not to follow your heart (Steve Jobs)

Dit is Anneke

Speels met veel oefeningen, resultaatgericht, betrouwbaar, hoge kwaliteit, open-minded en een combinatie van hart & hoofd.

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Buiten kantooruren in overleg mogelijk
Kantooruren

Ik inspireer mensen hun hart te volgen in het leven, de liefde & in hun loopbaan.

Als coach geloof ik in de (veer)kracht van mensen. Wanneer je duidelijk je waarden voor ogen hebt, doet in je leven wat je leuk vindt en waar je heel goed in bent (je zet je talenten in) dan kom je in een soort ‘flow’. Deze ‘flow’ heeft een positieve uitwerking op jezelf én op je omgeving. Tijdens de coaching gaan we daarnaar op zoek. Het zit namelijk al in je! Het begint met bewustwording. Door vragen te stellen, je respectvol te confronteren en (speelse) oefeningen in te zetten komen we er samen achter. Ik daag je uit om je eigen pad te volgen, om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te gaan staan voor wie je bent. Dit doe ik zowel voor stellen als voor individuen.

Ik kan je coachen met vragen over omgaan met veranderingen, leiderschap, angst, zelfvertrouwen, assertiviteit, (liefdes)relaties, kwaliteit van leven, persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik kan je ook coachen bij het bepalen van je loopbaanstrategie, daarnaast kan ik je begeleiden als je gaat solliciteren.

Ik coach in het Nederlands en in het Engels. Daarnaast coach ik ook online.

Certificeringen

Nobco
Senior practioner coach Nobco
Eerste Amstelvlietpad 18,
1096 GB Amsterdam