Marloes

Ik help jou regie te nemen, in je leven en op je werk. Ook daar waar het lastig wordt. Juist daar. Vaak heb je zelf al lang bedacht dat er iets anders moet. Er is alleen nog niet veel veranderd. De vraag is of je ook ánders hebt gedacht. En of je durft stil te staan.

Dit is marloes

Fris, naturel, humor, warm, energie, ruime management- & HR-ervaring

Coacht in het:

Nederlands

Coachtijden:

Kantooruren

Marloes daagt je uit en maakt helder wat speelt. Altijd vanuit de oprechte verbinding met jou. Ze heeft een sterke intuïtie en een analytische blik; een combinatie die haar in staat stelt scherpe observaties te maken en jou echt áán te zetten. Als coach helpt ze jou te groeien en zelf de regie te nemen in je eigen ontwikkeling.

Marloes helpt je anders te denken, anders te voelen en anders te doen. Ontwikkeling & coaching door haar is oplossingsgericht: je verruimt je bewustzijn en gaat daadwerkelijk stappen zetten richting je doel.

Tijdens het traject ga je aan de slag met nieuw gedrag of een verandering in mindset. Je experimenteert, reflecteert en gaat weer door. Dat is soms doodeng. Maar als jij pas wilt veranderen wanneer die spanning weg is, dan kan je lang wachten.
Veranderen gebeurt juist door dat wat schuurt niet ‘weg te managen’, maar mee te nemen richting je ontwikkeldoel. Dát is waar Marloes in gelooft!


Weesp
Linnaeushof 6-1 hoog
1098 KH Amsterdam
Marloes neemt voorlopig geen nieuwe coachtrajecten aan.