Sanne

Als coach maak ik ècht contact. Ik luister met oprechte aandacht en denk graag met je mee. Ik ben positief en warm en ook eerlijk en to the point. Ik ga graag samen op zoek naar wat voor jou werkt. Soms vallen de kwartjes tijdens een gesprek, en soms door iets nieuws te ervaren in een speelse oefening.

Dit is Sanne

Doortastend, speels, praktisch, enthousiast, doelgericht

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Avonduren
Kantooruren

Sanne is een bevlogen coach die graag bijdraagt aan persoonlijke groei. Zij gelooft dat iedereen in staat is om te veranderen. En dat zelfvertrouwen groeit wanneer je soms net even buiten je comfortzone stapt. Sanne biedt een veilige sfeer waardoor je je al snel vrij voelt om te onderzoeken en aan te gaan wat je lastig vindt.

Sanne combineert coaching met haar jarenlange ervaring als dramadocent. Dit resulteert in een subtiele afwisseling tussen gesprekken en speelse oefeningen, een combinatie die vaak verhelderende ervaringen en inzichten oplevert.

Sanne werkt doelgericht en komt graag snel tot de kern. Ze coacht met oprechte aandacht, frisse energie en een vleugje humor.

Je kunt voor uiteenlopende coachvraagstukken bij Sanne terecht. Specialisaties zijn vraagstukken omtrent energie, stress, vitaliteit en balans. Maar ook effectief communiceren/ jezelf presenteren.

Certificeringen

Nobco
Seinwachterstraat 96
1019 TL Amsterdam