Mireille

Met mijn hands-on, doelgerichte en no-nonsens aanpak coach ik jou graag bij je hulpvraag. Ik help je helder te krijgen waar de moeilijkheid zit. Als je wilt begeleid ik je om hier vervolgens op een constructieve manier verandering in aan te brengen of je vorm voor te vinden.

Dit is Mireille

Pragmatisch, hands-on en doelgericht, op een energieke, soms confronterende en ontwapenende wijze.

Coacht in het:

Nederlands
Engels
Frans

Coachtijden:

Avonduren
Kantooruren

Mireille is Arbeid en Organisatie psychologe en heeft na haar studie bijna 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Met deze combinatie coacht zij graag op vragen rondom persoonlijke ontwikkeling in een business context; hetzij vaardigheden, hetzij organisatie dynamiek, samenwerking of loopbaan gerelateerd. Natuurlijk kun je ook met coachvragen in de persoonlijke sfeer bij haar terecht!

De intake is voor Mireille een belangrijke kennismaking met jou als coachee. Lukt het een helder (coach)doel te formuleren en voelt het goed om samen van start te gaan?!

In een traject stemt zij heel duidelijk af op jou. Je werkt samen. Mireille helpt je jouw proces optimaal te doorlopen en jij neemt verantwoordelijkheid en onderneemt actie om met haar steun je doel te bereiken. Haar coachstijl is actief en doelgericht, ontwapenend, maar ook geduldig en confronterend waar nodig.

Certificeringen

Foundation niveau
Nobco
Thuis aan de Amstel
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam
NONONS
Linnaeushof 6, 1 hoog
1098 KH Amsterdam
Tonnie en Co
Vrijheidslaan 43 of 100
1079 KD Amsterdam