Melvyn

De “aha” momenten, mensen zien ontwikkelen en mensen bewust zien kiezen voor dat wat ze blij, sterker of efficiënter maakt, dat maakt het coachvak zo boeiend voor mij. Ik creëer een veilige omgeving met alle ruimte om te onderzoeken en te verwerken, maar waarin je ook zeker uitgedaagd en geprikkeld zal worden om actie te ondernemen of keuzes te maken.

Dit is Melvyn

Geïnteresseerd, warm, prikkelend, open, humor

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Ik hoor mensen vaak zeggen dat het leven steeds complexer wordt. Werk, privé, relaties, het combineren daarvan, de lat die we zelf steeds hoger leggen… Het levert steeds vaker uitdagingen op waar we in vast kunnen lopen. Soms ligt de oplossing in onszelf, soms hebben we iets te accepteren. Ik ondersteun graag in de zoektocht naar wat er nou écht aan de hand is om vervolgens dat inzicht om te zetten naar keuzes of acties.

Melvyn heeft een achtergrond als leidinggevende in het bedrijfsleven. Daar heeft het hem altijd geboeid hoe mensen verschillend om kunnen gaan met dezelfde situatie. In ons privéleven is dat niet anders. Als interne coach en trainer ondersteunde Melvyn o.a. bij persoonlijke ontwikkeling, communicatievaardigheden en het (terug)vinden van werkplezier. Daarnaast specialiseerde Melvyn zich in teamontwikkeling en het ondersteunen van managers bij hun dagelijkse uitdagingen.

Certificeringen

Nobco
NONONS
Linnaeushof 6-1hoog
1098 KH AMSTERDAM