business coach Maarten Amsterdam management coach
business coach Maarten Amsterdam management coach

Maarten

Voor mij is er niks mooiers dan mensen die de kwaliteit van hun leven verbeteren. Het is dan ook mijn passie om helderheid, ruimte en structuur te bieden zodat jij vooruit kunt bewegen.

Dit is Maarten

Empathisch & pragmatisch. Vertrouwen. Inzicht. Inspiratie.

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Wil je leren om je grenzen aan te geven? Wil je niet langer gegijzeld worden door je eigen gedachten of gevoelens? Wens je die stress en burn-out gerelateerde klachten nu echt serieus te nemen?

Wil je verandering op werk. Maar wat dan? En hoe en waar? Blijven of weggaan? En hoe haal je nou meer plezier en voldoening uit werk? En waar begin je eigenlijk als je iets nieuws wilt of werkzoekende bent?

En dan dat gevoel van constante onrust omdat je niet in staat lijkt om je situatie zelfstandig te veranderen.

Dit is slechts een kleine opsomming van de redenen waarom mensen kiezen voor persoonlijke coaching of loopbaancoaching bij Maarten.

Binnen NONONS is Maarten expert op het gebied van loopbaancoaching en coachen bij complexe situaties.
Hij is auteur van het boek No-Nonsense loopbaancoaching en geeft binnen NONONS de loopbaancoachopleiding, de Coach Intensive en de Coach Expert.

Maarten heeft de bijzondere combinatie van een groot empathisch vermogen en tegelijkertijd een zeer pragmatische instelling. Hierin communiceert hij altijd prettig, duidelijk, pro-actief en oordeelloos. Rustig en zacht vanuit de basis en speels of prikkelend als de situatie erom vraagt. En altijd vanuit een open en nieuwsgierige blik om helderheid, overzicht en beweging te faciliteren

NONONS
Linnaeushof 6-1 hoog
Amsterdam