Maaike

Vol aandacht en vanuit grote betrokkenheid jou in al je facetten zien en aanvoelen. Dat is mijn kracht als coach. Daarmee stem ik af op wat jij nodig hebt om te leren en in beweging te komen. Ik help je op een praktische en toch diepgaande manier om meer toegang te krijgen tot je gevoel, om je eigen kompas te ontdekken en daarop (weer) te leren varen.

Dit is Maaike

Warm, betrokken, onderzoekend, resultaatgericht, spiegelend.

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Met Maaike tref je een warme, bevlogen en aanmoedigende coach. Ze gelooft dat alle groei begint bij in beweging komen én dat alles wat je hiervoor nodig hebt al in je zit. Alleen heb je soms hulp van buiten nodig om daarbij te kunnen. Om iets anders te zien, te ervaren of in te zetten dan wat je al kent of doet. Precies daarbij kan Maaike je helpen. Ze nodigt je uit om jezelf te onderzoeken, om je denken te bevragen en je gevoel te laten spreken. Vanuit de inzichten en wijsheid die dat oplevert, helpt Maaike je concrete stappen te zetten om je eigen route te bepalen.

Met haar achtergrond als (interim) communicatieprofessional, opgedaan bij commerciële, overheids- en non profit organisaties, kan Maaike je ook ondersteunen in hoe je effectiever communiceert en je je sterker verbindt met anderen.

Certificeringen

Nobco
Senior practioner coach Nobco
Stresspreventie en -interventie - coaching bij stressklachten en burn-out CSR
Anna van Hannoverstraat 4
Den Haag