Eva

Ik luister met mijn volle aandacht naar je en zorg voor een veilige en vertrouwde sfeer. Op een luchtige en praktische manier onderzoeken we samen waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om te veranderen.

Dit is Eva

Enthousiast, fris, praktisch, betrokken, prikkelend.

Coacht in het:

Nederlands

Coachtijden:

Kantooruren

Vanuit mijn achtergrond als antropoloog heb ik altijd al interesse gehad in persoonlijke verhalen. Als coach stel ik me betrokken, open en zonder oordeel op, zodat er ruimte is voor jouw verhaal. Ik begeleid je op een manier die bij jou past, maar op momenten daag ik je ook uit om uit je comfortzone te stappen. Door jou te prikkelen en op scherp te zetten kunnen we daarna samen op zoek naar praktische oplossingen. Ik vind het belangrijk dat jouw coachtraject draait om verandering, vooruitgang, durf en plezier.

Het is mijn missie om jongeren of jonge mensen die op zoek zijn naar hun richting of moeite hebben met keuzes maken, te helpen. Ik richt me daarom ook met name op een jongere doelgroep en coach voornamelijk mensen tot 28 jaar. Ik wil hiermee bijdragen aan de toegankelijkheid van coaching en laten zien dat coaching fris, energiek en doelgericht kan zijn.

NONONS Amsterdam
Linnaeushof 6-1 hoog
1098 KH Amsterdam