life-coach-loopbaancoach-stress-en-burnout-coach-amsterdam-digna
life-coach-loopbaancoach-stress-en-burnout-coach-amsterdam-digna

Digna

Horen, zien en voelen. Als coach zet ik mijn scherp luisterend vermogen in om met juiste, kritische vragen jou te spiegelen in wat ik zie. In contact met mijn gevoel, kruip ik tegen jouw gevoel aan. Ik ben betrokken, ik leef mee, terwijl ik jouw doel niet uit het oog verlies en ik geef vertrouwen.

Dit is Digna

Energiek, scherp, oprecht en optimistisch

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Avonduren
Kantooruren
Weekenden

Ik geloof dat iedereen zich als mens kan ontwikkelen: via goed inzicht in je emoties en via het leren kennen van je eigen kwetsbaarheden, maak je het jezelf mogelijk je kracht te vergroten met meer dan factor 2. 

Ik gun het iedereen dit te ervaren. Het pakken van regie over je leven. Zo creëer je voor jezelf een leven met meer zelfvertrouwen, minder stress, meer rust en overzicht. Kortom een gelukkiger bestaan. 

 

Mijn achtergrond bestaat uit een opleiding in de pedagogiek waar ik mijn zachte kant verder ontwikkelde. Daarna heb ik rechten gestudeerd, waar meer focus op de ratio lag. Het thema ‘mensen helpen’ is in deze studies en in mij altijd aanwezig geweest. De stap richting het coachingsvak was dan ook een logisch vervolg. Ik haal veel energie uit de blijdschap van mijn coachees die de stap zetten naar een vrijer en blijer leven. 

Benedenduinstraat 14
1361 BL Almere
Nonons
Linnaeushof 6-1
1098 KH Amsterdam