Susanne

Als coach ben ik positief en oprecht nieuwsgierig. Ik bied veiligheid en scherpte. Mijn aanpak is nuchter, creatief en met humor.

Dit is Susanne

Open, nieuwsgierig, verbindend, scherp, nuchter, humor.

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Als coach helpt Susanne (young) professionals bij de ontdekkingstocht naar meer zelfinzicht: ‘wie ben ik’, ‘waar sta ik voor’, ‘wat wil ik bereiken’?. Ruimte creëren voor eigen regie en persoonlijk leiderschap. Om vanuit daar passendere keuzes te maken die bijdragen aan meer plezier en geluk in werk en leven.

Wat mensen beweegt en motiveert heeft Susanne altijd mateloos geïnteresseerd. Na haar opleiding sociale wetenschappen is ze binnen het HR-werkveld gaan werken en in 2014 heeft ze de stap gezet naar zelfstandig trainer en coach.

Haar kracht is dat ze makkelijk verbinding maakt. Ze is open en straalt vertrouwen uit, je kunt bij haar jezelf zijn. Vanuit die veiligheid is ze scherp en zet ze je aan het denken, ze prikkelt je om jezelf uit te dagen en stappen te gaan zetten. Zin krijgen om eigen verantwoordelijkheid te nemen en dromen en ambities waar te maken.

Certificeringen

Nobco
NONONS
Linnaeushof 6-1
1098 KH Amsterdam
Het Coachhuis Amsterdam-West
Van Oldenbarneveldtstraat 48C
1052 KC Amsterdam
nog geen vast adres
Haarlem
nog geen vast adres
Bloemendaal