loopbaan-coach-life-coach-haarlem-renee-senior
loopbaan-coach-life-coach-haarlem-renee-senior

Renée

Ik sta voor openheid, gelijkwaardigheid en een nuchtere aanpak waarbij ik de effectiviteit van mijn coaching belangrijk vind.

Dit is Renée

Open, betrokken, nuchter, confronterend & doortastend waar nodig en luchtig waar het kan.

Niveau

Senior coach

Tarief per uur

€ 149,00

Coacht in het:

Nederlands

Coachtijden:

Kantooruren

Renée heeft een achtergrond in de (geestelijke) gezondheidszorg en daarnaast ruim zeven jaar ervaring in het bedrijfsleven. Zij heeft altijd met high potentials gewerkt in de zakelijke context op het gebied van talentontwikkeling. Als coach is zij gespecialiseerd in het coachen van (young) professionals en mid-careers bij loopbaan gerelateerde vragen en thema’s die spelen in de werkcontext. Bijvoorbeeld het bepalen van de volgende stap in je carrière, stress- en burnout gerelateerde problemen, maar ook effectiever leren communiceren, omgaan met een lastige manager, je grenzen bewaken of bijvoorbeeld een betere werk-privé balans. 

Renée coacht op een warme manier waarbij ze scherpe vragen stelt die tot nieuwe inzichten leiden en mensen aanzet tot verandering. Ze luistert goed en oordeelt niet, dat maakt haar een prettige coach die je echt verder kan helpen met je doelen 

 

Parklaan 61
2011 KS Haarlem