life coach Utrecht Peter life coaching
life coach Utrecht Peter life coaching

Peter

Als coach werk ik op een rustige manier en ben ik concreet en resultaatgericht. Ik kan goed spiegelen en confronteren en dat alles op een empathische en oordeelloze wijze.

Dit is Peter

Inlevend, zonder oordeel, concreet en resultaatgericht.

Niveau

Senior coach

Tarief per uur

€ 149,00

Coacht in het:

Nederlands

Coachtijden:

Kantooruren
Weekenden
Avonduren

Peter wordt gezien als rustig, empathisch en confronterend zonder oordeel. Hij heeft een oprechte belangstelling in de ander en krijgt energie van zichtbare ontwikkeling bij de ander.  

Peter gelooft dat veel mensen de behoefte hebben om zich te ontwikkelen en daar ook gelukkiger van worden. Verandering kan volgens Peter plaatsvinden door inzichten op te doen en daarna nieuw gedrag te oefenen. Peter is sterk in het spiegelen van gedrag en uitspraken en hier heldere feedback op te geven. Zijn ervaringen als leidinggevende en trainingsacteur helpen hem hierin.  

Voor Peter is een vertrouwensbasis en een veilige omgeving belangrijk. Hierbinnen biedt hij jou de mogelijkheid om zelf aan het stuur te zitten en te werken aan jouw doel. Je kunt bij Peter terecht als je beter wilt worden op thema’s als coachend leidinggeven, effectief communiceren, verhogen van zelfvertrouwen en assertiviteit of loopbaanvraagstukken.  

Peter coacht eventueel ook ’s avonds.

Peter coacht alleen in het Nederlands.

Palmstraat 244
3812 XL Amersfoort