Life-coach-loopbaan-coach-haarlem-Marije
Life-coach-loopbaan-coach-haarlem-Marije

Marije

Verandering ontstaat vanuit acceptatie en vertrouwen. Je hebt geen invloed op wat er om je heen gebeurt, maar wél op je reactie daarop. Dan is de mooiste groei mogelijk.

Dit is Marije

empathisch, oordeelloos, krachtig, down-to-earth, warm, analytisch

Niveau

Coach

Tarief per uur

€ 99,00

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren
Avonduren

Vaak zijn we vooral bezig met wat er niet goed is in ons leven, wat ging er mis in het verleden en hoe moet het anders in de toekomst; we zijn in gevecht met de realiteit. Maar wat als alles al goed is? Marije Suur gelooft dat door met meer acceptatie naar jezelf en je situatie te kijken er ruimte ontstaat voor bewustwording en keuzevrijheid. Voor verandering. Zodat je beter in staat bent om je aandacht te richten op de dingen die je echt belangrijk vindt in het leven en daar vol voor te gaan.

Marije begeleidt je hierbij op een warme en persoonlijke manier. Ze kan aandachtig luisteren vanuit oprechte interesse en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze laat je helder inzien dat alles wat je nodig hebt al in je zit en hoe je vanuit vertrouwen de regie weer kunt pakken over je eigen leven.

Marije zet als coach haar jarenlange ervaring als manager in het bedrijfsleven in, net als haar kennis als Mindfulness trainer.

Marije richt zich in haar coaching, vanuit eigen ervaring, ook op single vrouwen met een kinderwens.

Nonons
Linnaeushof 6-1
1098 KH Amsterdam
Waldeck Pyrmontstraat 25
2013 SB Haarlem