management coaching fief management coach
management coaching fief management coach

Fief

Ik ben een nuchter mens en kijk nergens van op. Als coach gebruik ik die nuchterheid en mijn humor om mensen te helpen zware kwesties te relativeren. Ik kan daarbij confronterend te werk gaan, zonder bot te worden.

Dit is Fief

Nuchter, warm, mens- en resultaatgericht

Niveau

Top Coach

Tarief per uur

€ 179,00

Coacht in het:

Nederlands
Engels

Coachtijden:

Kantooruren

Ik weet uit ervaring dat het bedrijfsleven een harde wereld kan zijn om je in staande te houden. Dat insiders-perspectief maakt van mij een effectieve en betrokken coach voor werknemers uit alle lagen van een organisatie: de vloer, het management en de top. 

Als coach met 30 jaar ervaring gebruik ik mijn nuchterheid en mijn humor om je te helpen moeilijke kwesties te relativeren. Zo help ik je ontdekken waar jouw persoonlijke kracht ligt. Ik daag je uit om te experimenteren, een ander perspectief op te zoeken. Omgaan met stress, onzekerheid of goed leidinggeven: het hoeft niet altijd zo ingewikkeld te zijn! 

Mijn werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht. Door samen concrete leerdoelen vast te stellen coach ik je naar een zichtbaar resultaat. Mijn motto is: mensen kunnen veel meer aan dan ze zelf denken. 

Wisselstraat 8a
1621 CT Hoorn